JOŠ MALO…

Imate posljednju šansu da SMS-om osvojite automobil

29.05.2014 u 06:56

Bionic
Reading

Ulazimo u posljednji tjedan nagradne igre i natječaja Hrvatskog telekoma u sklopu kojeg možete jednim jedinim SMS-om ugrabiti automobil Nissan Juke ili se domoći tablet računala Sony Xperia Z2 te mobitela Xperia Z2

Hrvatski Telekom pokrenuo je nagradnu igru u sklopu koje možete osvojiti izuzetno primamljiv mobitel ili tablet računalo te automobil Nissan Juke. Igra traje od 08. svibnja do 08. lipnja 2014. godine, a u njoj mogu sudjelovati svi korisnici fiksnih i mobilnih usluga HT-a.

Svi zainteresirani u nagradnoj igri svojim prijavama mogu sudjelovati nebrojeno puta, a sve što treba učiniti je za svaku nagradu poslati zaseban SMS koja mora sadržavati ključnu riječ 'auto', 'tablet' ili 'smartphone', ime, prezime i adresu osobe koja se prijavljuje na broj 60600. Poruka mora biti poslana iz mobilne mreže HT-a.

Drugi način prijave za nagradnu igru je pozivom na broj 065 700 700 nakon čega je potrebno pratiti upute iz izbornika. Jednako kao i kod SMS prijave i pozivom na priloženi broj potrebno je ostaviti ime, prezime i adresu sudionika te mora biti upućen iz fiksne ili mobilne mreže HT-a.

Što se čeka, Nissan Juke, Sony Xperia Z2 tablet i Sony Xperia Z2 smartphone čekaju da ih osvojiš upravo ti!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati korisnici fiksnih i mobilnih usluga HT-a. Cijena SMS poruke je 2,40 kn dok je cijena poziva iz fiksnetelefonske mreže HT-a 1,50 kn a iz mobilne mreže HT-a 2,40 kn.

Kako bi povećali svoju mogućnost osvajanja nagrade svi sudionici mogu poslati neograničeni broj SMS poruka kao i uputiti neograničeni broj telefonskih poziva.

Po završetku nagradne igre izvlačit će se tri dobitnika; najsretniji osvaja automobil Nissan Juke, drugoplasirani tablet računalo Sony Xperia Z2, a trećeplasirani pametni telefon Sony Xperia Z2.

Pravilnik nagradne igre možete pročitati preko ovog linka

Sretno!

Usput rečeno, jeste li znali da u zasebnom nagradnom natječaju možete osvojiti i mobitel Sony Xperia Z2

Dobitnici:

Tanja Grdić, Slunj – dobitnica automobila Nissan Juke
Ivan Zovko, Zagreb – dobitnik smartphone uređaja Sony Z2
Gjyste Nikollaj, Selce – dobitnica tablet uređaja SonyZ2