IOS

Imate iPhone? Nova softverska nadogradnja riješit će vas hrpe dosadnih bugova

19.11.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Američki proizvođač s najnovijom nadogradnjom na iOS 13.2.3 korisnike popularnog telefona je konačno spasio od bugova u Mailu, iMessageu i mnogim drugim aplikacijama

Apple je upravo izbacio nadograđenu verziju svojeg najnovijeg mobilnog operativnog sustava. iOS i iPadOS 13.2.3 donose rješenje niza čudnih bugova koji su nastali dolaskom iOS-a 13.

Novi, jeftiniji iPhone Izvor: Wochit / Autor: tportal

Najnovija nadogradnja uključuje popravak za Spotlight sustav koji u posljednje vrijeme nije radio nekim korisnicima. Naime, pretraga bi sada trebala raditi u svim stavkama sustava - Mailu, Filesima i Notesima.

  • +5
Raspakirali smo Apple iPhone 11 Pro Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Ako koristite aplikaciju koja skida sadržaj u pozadini i naišli ste na probleme nakon instalacije 13.2.2, Apple je to popravio. Mail također ispravlja problem sa skidanjem novih poruka ili citiranjem poruka iz Exchange profila. Jedini drugi popravak koji je The Verge pronašao u Appleovim bilješkama za nadogradnju 13.2.3. vezan je uz fotografije, poveznice i druge privitke koji se u iMessageu nisu prikazivali kako spada.

Dobra stvar vezana uz cijelu priču je da Apple nastavlja popravljati iOS 13, što znači da polako dolazimo do stabilne verzije Appleovog mobilnog sustava. Američki proizvođač trenutno testira beta verziju iOS-a 13.3 koja će uključiti nekoliko malih dodataka poput bolje podrške za FIDO2-sigurnosne ključeve koji koriste USB, Lightning ili NFC.

iPhone 11 Unboxing Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Današnja nadogradnja na iOS 13.2.3 uključuje i sigurnosne nadogradnje za iOS i iPadOS, što znači da vam svesrdno preporučamo da ju instalirate kratkim posjetom u izbornik s postavkama.