CURI NA SVE STRANE

Huawei P20 Lite dobio recenziju, a još nije ni predstavljen

16.03.2018 u 13:10

Bionic
Reading

O novim pametnim telefonima informacije često cure u javnost i prije no što su predstavljeni, ali ovo što se događa s Huaweijevim smartfonima je na posve drugoj razini

Čini se kako je jedan talijanski trgovac javno pokazao Huawei P20 Lite, što je netko drugi iskoristio kako bi napravio kratku video recenziju s nogu.

Evo pet trenutno najjačih smartfona s Androidom Izvor: Xiaomi / Autor: Xiaomi

Tako, između ostalog, možemo vidjeti kako izgleda Huaweijevo softversko sučelje EMUI i kako se prilagođava trakici na vrhu zaslona. Uređaj u videu ima dvije kamere straga i jednu sprijeda, što je u skladu s dosadašnjim glasinama o P20 Lite.

HUAWEI P20 LITE (NOVA 3E),- HANDS ON - PREVIEW / REVIEW (SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS) Izvor: Društvene mreže / Autor: THE SAM OFFICIAL

Sudeći prema prikazanom taj će mobitel za držati 3,5-milimetarski ulaz za slušalice i imati četiri GB RAM-a te FHD+ zaslon dijagonale 5,84 inča (14,8 centimetara) izduženog omjera 19:9 s minimalističkim obrubom, koji bi trebao biti ugrađen i u jeftinije modele.

Tome treba pridodati osmojezgreni procesor, 64 GB memorije, bateriju kapaciteta 3.000 mAh i Android 8 Oreo. Što se cijene tiče, spominjalo se 369,9 eura. Službeno predstavljanje zakazano je za 27. ožujka, piše Tech Radar.