PROCURILE FOTOGRAFIJE

Google Pixel 3a dobit će posve novu boju?

29.04.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Novi Googleov smartfon Pixel 3a bi trebao biti dostupan u dvije veličine OLED zaslona, oba razlučivosti 1080 piksela, procesorom Snapdragon 670 sa četiri gigabajta RAM-a, baterijom kapaciteta 3.000 mAh...

Sudeći po fotografijama koje je objavio Evan Blass, novo izdanje Googleovog pametnog telefona Pixel 3a bit će uz bijelu i crnu biti dostupno i u blijedo ljubičastoj boji. Na tom modelu tipka za uključivanje bit će žuta, za razliku od narančastog na bijelom izdanju.

Moguće je kako je nova boja povezana s filmom Avengers: Endgame, točnije s ljubičasto-zlatnom rukavicom koju koristi glavni negativac. Prošlog je tjedna iz Googlea stigla najava kako će pet Marvelovih superjunaka biti dodani u set za proširenu stvarnost Playmoji za Pixel 3, a pojedini su gledatelji primijetili kako se taj uređaj navodno pojavljuje u filmu. Ta je tvrtka također promovirala film s Marvelovim junacima posebnim skrivenim iznenađenjem vezanim uz Thanosa.

ZA PRAVE ŠMEKERE

Tražite nešto drugačije? Ovo su najzanimljiviji smartfoni s fizičkim tipkovnicama

Pogledaj galeriju

Pixel 3a bi trebao biti dostupan u dvije veličine OLED zaslona: 5,6 i šest inča (14,2 i 15,2 centimetra), oba razlučivosti 1080 piksela. Opremljen je procesorom Snapdragon 670 sa četiri gigabajta RAM-a, baterijom kapaciteta 3.000 mAh i stražnjom kamerom s 12 megapiksela, a zadržan je i 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice.

Premijera se očekuje u utorak, 7. svibnja, tijekom konferencije 'Google I/O', piše Verge.