PROBLEMI, PROBLEMI

Google Drive opet bio nedostupan, drugi put u manje od tjedan dana

28.01.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Googleov internetski servis koji omogućava rad s dokumentima online imao je problema u radu koji su potrajali skoro četiri sata

Tijekom ponedjeljka Googleov servis Drive imao je problema u radu. Osim samog Drivea pogođeni su bili također Google Docs, Sheets i Slides.

TEHNO PREGLED

Pogledajte neke od najjednostavnijih i najboljih nadzornih kamera u ponudi

Pogledaj galeriju

Nakon što su se korisnici na probleme požalili na društvenim mrežama i što ih je registriralo web odredište DownDetector, službena potvrda je stigla i iz Googlea.

Korisnike koji su pokušali pristupiti dokumentima online dočekala je poruka o pogrešci: Google Docs encountered an error. Please try reloading this page, or coming back to it in a few minutes.

Downdetector je pokazao naglo povećanje broja prijavljenih problema, prvenstveno od korisnika u Sjedinjenim Državama, od oko 19 sati po srednjeeuropskom vremenu. To su u Googleu potvrdili na kontrolnoj ploči G Suite Status Dashboard, prema kojoj je ispad potrajao blizu četiri sata.

Iz Googlea je stigla isprika zbog problema u radu, ali uzrok nije naveden. Prema DownDetectoru, ovo je drugi ispad servisa Google Drive u manje od tjedan dana, piše Business Insider.