POZIVI I IGRE

Facebook Messenger ima novosti koje će se svidjeti gejmerima

05.04.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Facebook Messenger tijekom videopoziva odsad dozvoljava igranje naslova za više igrača, uključujući 'Words with Friends' i 'Exploding Kittens'

Facebook je upravo objavio da u videopozive za Messenger uvodi mogućnost igranja igara za više igrača. Najnovija funkcija korisnicima omogućava razgovore s prijateljima i obitelji uz 14 videoigara, izvještava Engadget.

Gejming tijekom videopoziva trenutno je dostupan za Messenger na iOS-u, Androidu i u preglednicima, s time da za gejmanje ne treba ništa instalirati. Četrnaest igara predstavljenih uključuju Words with Friends, Mini Golf FRVR, Card Wars i Exploding Kittens. Svaka je igra dizajnirana za minimalno dva igrača.

Igre su optimizirane za uslugu te dolaze s top listom i korisničkim sučeljem koje nadograđuje iskustvo Messengera - sve što trebate napraviti je pokrenuti video poziv na Messengeru, pritisnuti na tipku za grupni način rada, birati 'Play' ikonu i izabrati neku od igara. Kompanija eksperimentira s igrama na Messengeru već jako dugo, no do sad nije doživjela uspjeh.

Premda je startni izbor od 14 igara relativno malen, kompanija obećava da će ih uskoro doći još.