I TO NIJE SVE

Facebok Messenger će uskoro podržavati i SMS poruke!

  • Autor: J.D.
  • Zadnja izmjena 13.02.2016 10:12
  • Objavljeno 13.02.2016 u 10:12
Facebook Messenger

Facebook Messenger

Izvor: Screenshot / Autor: Facebook

Facebook radi na integraciji SMS poruka sa servisom Messenger. TechCrunch prenosi kako bi tu mogućnost korisnici mogli odabrati sami (kao opciju), a čime bi se veliki dio njih prebacio na Messenger. Takav je barem plan Zuckerbergove kompanije...

Još jedan od noviteta pored toga je mogućnost korištenja više različitih korisničkih računa na Messengeru, posebno osmišljena za one koji 'dijele uređaje s drugima'. Neki korisnici su već dobili testne opcije za SMS i račune, no za sada stvar nije krenula službenim putem.

'Sada testiramo mogućnost da ljudi sve svoje razgovore smjeste na jedno mjesto, bilo da je riječ o SMS porukama ili Messenger porukama', naveli su glasnogovornici kompanije. TechCrunch navodi kako su oni u sklopu testa redom iz SAD-a te da opcija nije globalno dostupna za testiranje. Zanimljivo je svakako to da bi zbog (trenutnih) ograničenja jedina platforma na kojoj je izvediva integracija SMS poruka s drugim servisom zapravo Android.

Messenger za Android u novom izdanju pak ima opciju 'Accounts', koju korisnici mogu iskoristiti za prebacivanje između više računa. Svaki od postavljenih računa se, naravno, može zaštititi lozinkom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!