omogućuje i prijam DVB-T2 signala

EVOtv godinu dana u pola cijene uz HBO i Cinemax šest mjeseci na dar

26.11.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Korisnici koji ovih blagdana ugovore EVOtv uslugu prvih godinu dana mjesečnu naknadu plaćaju u pola cijene, 34,99 kuna mjesečno

Uz atraktivnu cijenu usluge, korisnici odabiru tri paketa programa po izboru te dobivaju HBO i Cinemax uz koje mogu, punih šest mjeseci bez plaćanja mjesečne naknade, uživati u vrhunskim filmovima i serijama. Novost u EVOtv ponudi su i programi Arenasport koji korisnicima donose vrhunski sportski sadržaj, osobito kad je riječ o nogometu.

Osim raznovrsnosti programske ponude, EVOtv je idealno rješenje za sve koji ne žele brinuti o prelasku na novi TV signal. EVOtv prijamnik omogućuje prijam DVB-T2 signala i osigurava praćenje svih nacionalnih programa u HD rezoluciji.

Instalacija EVOtv usluge vrlo je jednostavna, a zahvaljujući načinu funkcioniranja i dostupnosti EVOtv usluge, korisnici mogu uživati u odličnim TV sadržajima u svakom kutku Hrvatske.

EVOtv prijamnik korisnici mogu ponijeti sa sobom i na bilo kojoj lokaciji pratiti svoje omiljene programe ili ga mogu koristiti kao dodatni prijamnik za kućanstva s više ukućana i više raznovrsnih potreba za TV sadržajem.

Svoj EVOtv prijamnik korisnici mogu pronaći u T-Centrima ili poštanskim uredima.