ZA SVAKOG PONEŠTO

Evo što donose nove HT-ove 'Najbolje tarife'

06.05.2015 u 16:18

Bionic
Reading

U gotovo sve pakete uključena je mogućnost surfanja mrežama 4G po različitim brzinama. Postoji mogućnost spajanja više govornih i tarifa mobilnog interneta u grupnu tarifu, temeljem čega možete ostvariti popust na svaku pojedinačnu tarifu

Uz rezultate istraživanja o korištenju pametnih telefona, Hrvatski telekom predstavio je nove tarife namijenjene privatnim i poslovnim korisnicima.

Najveće 4G brzine na tržištu do 150 Mbit/s uključene su u tarife Imam sve i Premium. Od tarifa 'Surfam' i 'Pričam' pa naviše možete odabrati jednu od dodatnih usluga, a cijena im je uključena u mjesečnu naknadu (osnovni paket MAXtv2go, Navigaciju ili Pomoć na cesti). Svi koji tijekom promotivnog razdoblja uzmu tarifu 'Surfam' mogu imati brzinu surfanja do 150 Mbit/s.

U višim tarifama birate jednu od šest usluga (dodatno možete izabrati između MAXtv2go sportskog paketa, Deezera i zaštite Lookout). Dodatnu opciju možete zamijeniti s drugom nakon šest mjeseci.

Postoji mogućnost spajanja više govornih i tarifa mobilnog interneta u grupnu tarifu, temeljem čega možete ostvariti popust na svaku pojedinačnu tarifu.


'Najbolje tarife' za privatne korisnike kreću se u cjenovnom rasponu od 59 do 399 kuna mjesečno, za ugovor na dvije godine. Od ukupno sedam ponuđenih tarifa pet možete aktivirati bez plaćanja naknade.

Premium, najskuplji paket, nudi neograničene pozive i SMS-ove u HT-ovoj mreži, 5.000 minuta razgovora i neograničeni broj SMS-ova prema ostalim mrežama u Hrvatskoj te 10 GB internetskog prometa po najvećoj brzini do 150 Mbit/s.

Pogledajte kako je bilo na predstavljanju novih HT-ovih tarifa.

RTL Autor: RTL

Imajte u vidu kako navedene brzine ovise o razini signala 4G, modelu uređaja i trenutnoj opterećenosti mreže.

Paketi mobilnog interneta za privatne korisnike kreću se u rasponu od dva do 25 GB, odnosno cjenovno od 79 do 219 kuna mjesečno. Imate li manje od 28 godina, drugi i treći paket možete dobiti po promotivnim cijenama - 99 kn mjesečno za sedam GB i 139 kn za 25 GB prometa. Paket od dva GB nudi brzine surfanja do 21 Mbit/s, od sedam do 75 Mbit/s, a 25 do 150 Mbit/s.

'Najbolje tarife' za poslovne korisnike uključuju mogućnost aktivacije usluga Cloud Storage i Lookout bez naknade.

Ukupno je ponuđeno osam paketa, od kojih šest možete aktivirati bez plaćanja naknade. Početni kreće s 59 kn mjesečno, a najskuplji je Executive+ sa 499 kn mjesečno, koji obuhvaća neograničene pozive i SMS-ove u HT-ovoj mreži, 5.000 minuta razgovora i neograničene SMS-oveprema drugim mrežama u Hrvatskoj, 10 GB mobilnog interneta i 1.000 minuta za razgovore u zemljama Europskog gospodarskog prostora (EEA).

Tarife Executive+ i Traveler+ dolaze s uključenim roaming minutama i mogućnošću aktivacije dodatnih dnevnih opcija za roaming bez naknade.

Mobilni internet poslovnim korisnicima ponuđen je u četiri paketa. Najmanji nudi dva GB mjesečno po maksimalnoj brzini od 21 Mbit/s za 79 kn mjesečno. Slijede paket od 10 GB po brzini do 75 Mbit/s za 159 kn, od 25 GB do 150 Mbit/s za 219 kn i opcija Flat, u kojoj je na raspolaganju 300 GB po brzini od 150 Mbit/s za 399 kn mjesečno.

Više: