PRIPREMITE SE

Evo koga ćete moći čuti tijekom konferencije QED

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 27.04.2016 18:25
  • Objavljeno 27.04.2016 u 18:25
Andrea Tomasini

Andrea Tomasini

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CROZ

Deseta konferencija QED u organizaciji tvrtke CROZ, koja će biti održana od 8. do 10. svibnja u Zadru, bit će usmjerena na istraživanje stvaranja kulture uspjeha u organizacijama

Među brojnim predavačima iz svijeta i regije koji će doći na konferenciju QED valja istaći IBM Fellowa Johna Cohna, koji će vas predavanjem naziva Ozbiljna igra provesti kroz inženjersku profesiju.

Peter Eeeles govorit će o tome što IBM-ov DevOps Global Tiger Team radi u bankarskom sektoru i voditi radionicu, a Eleanor Stewart iz britanskog Foreign and Commonwealth Officea o transparentnosti i otvorenosti podataka državnih institucija.

Iz Velike Britanije dolazi i Mark Wilson, koji će održati predavanje naslovljeno Dark web – čemu sva ta buka? tijekom kojeg će se baviti TOR-om, AlphaBayem, bitkoinima...


Andrea Tomasini je osnivač konzultantske tvrtke agile42, s iskustvom financijskoj, telekomunikacijskoj te automobilskoj industriji. Govorit će o tome kako agilni pristup stvara otpornost i čvrstoću organizacije nužnu za uzburkane vode današnjih tržišta.

Tina Pogačić će otkriti što sve agile tranzicija zahtjeva od jedne organizacije kao što je Zagrebačka banka. Sudionici predavanja će moći iz prve ruke saznati koje promjene se moraju dogoditi i kako sami mogu osigurati uspjeh na izazovnom projektu kao što je agilna tranzicija većeg sustava.

Nekadašnji bicilistički as Vladimir Miholjević, koji će biti prvi govornik ovogodišnje konferencije, kroz interaktivnu prezentaciju će sudionicima približiti što je se sve potrebno za uspjeh zahtjevnog projekta i kako se iz neuspjeha može naučiti i u konačnici uspjeti.

Više:QED 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!