NIŠTA LAKŠE

Evo kako se možete odjaviti iz Googlea bez obzira na platformu

05.04.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Koristite Google tijekom cijelog dana, no niste sigurni postoji li tipka kojom se možete odjaviti? Evo kako to možete napraviti na računalu i smartfonu

Ako na poslovnom računalu ili smartfonu koristite Google, vjerojatno ćete se osjećati sigurnije ako na kraju radnog vremena jednostavno odete na svoj profil i odjavite se. Ne znate kako to učiniti? Ništa lakše - objasnit ćemo vam kako se to radi na stolnom računalu i na smartfonu.

Kako se odjaviti s Googlea na računalu?

Za početak, odite na Google.com i tamo u gornjem desnom kutu ekrana potražite svoju profilnu sliku. Kliknite na nju i pojavit će se izbornik. Nakon toga samo kliknite na tipku za odjavu, odnosno 'Sign Out' (ako koristite engleski jezik) i to je to. Slobodni ste do iduće prijave. Hoćete nazad? Samo kliknite na plavu kockicu koja je zamijenila vašu profilnu sliku i dobit ćete okvir za prijavu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Osam načina kako smanjiti količinu podataka koju Google prikuplja o vama

Pogledaj galeriju

Kako se odjaviti s Googlea na smartfonu?

Za razliku od odjave na računalu gdje se odjavljujete s Googlea na razini cijelog računala, odjava iz Google na smartfonu samo će vas odjaviti iz preglednika. Kako biste to učinili, odite na google.com u sklopu vašeg mobilnog preglednika. Tamo pritisnite prstom na svoju profilnu sliku na gornjem desnom kutu ekrana i nakon toga se odjavite odabirom opcije 'Sign Out' na samom dnu novog prozorčića.