TINTNI ISPIS NALIK LASERSKOM

Epson predstavio nove foto i poslovne pisače

06.10.2009 u 14:52

Bionic
Reading

Tvrtka Epson danas je predstavila nove visokofunkcionalne pisače koje karakterizira tehnološka inovativnost, visoka kvaliteta ispisa te jednostavnost upotrebe

Novi pisači iz obitelji Stylus Photo predstavljaju najnovija dostignuća u području kućnog ispisa fotografija, dok novitete iz obitelji Stylus Office karakterizira visoka kvaliteta i cjenovna pristupačnost ispisa.

Sudionici današnje konferencije za novinare imali su priliku provjeriti vrhunske performanse novih pisača tako što su sami otisnuli svoje fotografije. Renato Vincenti, menadžer iz tvrtke Epson SRL Italia, tom prigodom istaknuo je: 'Na hrvatskom tržištu predstavljamo nove poslovne pisače iz obitelji Stylus Office koje karakterizira cjenovno povoljniji ispis fotografija i dokumenata u odnosu na laserske pisače, uz jednaku kvalitetu i postojanost ispisa. Naši novi fotopisači iz obitelji Stylus Photo pak redom podržavaju rad u bežičnim mrežama koje su postale uobičajene u mnogim domovima.'

Ispis fotografija visoke definicije u kućnim bežičnim mrežama

Epson Stylus Photo PX810FW



Ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje dokumenata i fotografija s bilo kojeg mjesta u kući sada je još jednostavnije zahvaljujući bežičnom, Hi-Definition 4-u-1 pisaču - 19,8 centimetara velik, jasan ekran osjetljiv na dodir postaje standard u obitelji čime se omogućava jednostavna i intuitivna navigacija izbornikom.

 


Automatski uvlakač dokumenta čini faksiranja i kopiranja dokumenata s više stranica brzim i jednostavnim, dok dvije ladice za papir omogućavaju istovremenu pohranu papira veličine A4 i fotopapira manjeg formata, čime se izbjegava učestala promjena papira te otvaranje ladica ovisno o vrsti ispisa.

Epson Stylus Photo PX710W

Epson

Nove pisače iz obitelji Stylus Photo karakterizira mogućnost bežičnog povezivanja te Hi-Definition ispis fotografija i dokumenata, što ove all-in-one pisače s bežičnom podrškom čini vrlo jednostavnim i zabavnim za korištenje. Velika novost jest i brzina ispisa – 10-ak sekundi dovoljno je za ispis 10x15 fotografije koja premašuje laboratorijsku kvalitetu.

Epson Stylus SX515W



Brz, visoko kvalitetan pisač s bežičnom podrškom iz obitelji multifunkcionalnih (all-in-one) pisača karakterizira veliki LCD ekran veličine 6,3 centimetara koji omogućava pregled, odabir i ispis fotografija izravno s digitalnog fotoaparata, memorijske kartice ili drugog uređaja bez potrebe za korištenjem računala.

Epson Stylus Office BX310FN

Epson

Stylus Office BX310FN korisnicima omogućava brz i kvalitetan ispis, što danas predstavlja jednu od najvažnijih značajki u svakodnevnom poslovanju i prezentaciji tvrtki. Za samo jednu minutu ovaj pisač može ispisati čak 16 stranica koristeći crno-bijelu tehniku, dok će u isto to vrijeme reproducirati 5,5 stranica u boji (ISO / IEC 24734). Vrhunske performanse rezultat su Presto! PageManager softverske tehnologije i Automatic Document Feedera koji omogućava brz i jednostavan ispis dokumenata na više stranica, čime se ostvaruje visoka kvaliteta ispisa za profesionalne rezultate. Uređaj je opremljen ethernet mrežnim priključkom te funkcijom slanja i primanja telefaksa.