BLAGDANSKO VELIKODUŠJE

Epic Games opet dijeli igre: Ugrabite Destiny 2: Legacy Collection potpuno besplatno

14.12.2023 u 21:55

Bionic
Reading

Ljubitelje igara čekaju i veliki popusti koji se otključavaju kupnjama koje prelaze 14.99 eura

Epicova tradicija davanja besplatnih igara tijekom božićnog razdoblja se vratila. Pokloni će se dijeliti tijekom blagdanske rasprodaje koju Epic održava u Epic Games Storeu, a traje od 13. prosinca do 10. siječnja 2024.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bungie

U 2021. i 2022. Epic je podijelio 15 igara, no ove godine kompanija daje 17. Prva igra koja se može 'osvojiti' je Destiny 2: Legacy Collection, paket koji sadrži proširenja The Witch Queen, Beyond Light i Shadowkeep. Imate vremena do 19. prosinca da ga ugrabite zauvijek.

Ako naplatite u Epic Games Storeu s košaricom od 14.99 eura ili više, automatski će se primijeniti kupon za popust od 33 posto. Nakon što iskoristite jedan, dobit ćete drugi, što znači da se tijekom rasprodaje kupon može koristiti neograničeno. Program Epic Rewards, koji vraća određen iznos pri kupnji, povećat će se s pet na 10 posto traje rasprodaja.

Epic je, podsjeća Eurogamer, podijelio neke pristojne igre tijekom svojih prošlih božićnih darivanja, uključujući Wolfenstein: The New Order, Sable, Prey 2017 i Control.