ELEKTRONIČKI RAČUNI

E-račun: Riješite se viška administracije i uštedite novac

  • Autor: BizIT/Promo
  • Zadnja izmjena 02.09.2015 16:26
  • Objavljeno 02.09.2015 u 16:26
Elektronički računi

Elektronički računi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ilustracija

Ako previše vremena i novca trošite na baratanje računima, posegnite za novim i isplativim rješenjem

Računi su valjda svima najgora administrativna stavka, u životu i poslovanju. Bilo da ih izdajete ili primate, uvijek se nekako nakupe i stvaraju probleme. Zato vam predstavljamo rješenja koja dolaze iz svijeta modernih tehnologija, a koja olakšavaju upravljanje poslovanjem poduzetnicima.

Primjerice, za arhiviranje 2 milijuna papirnatih dokumenata organizacija može potrošiti između 40 i 60.000 $ samo na ormare za spremanje!


EBPP (Electronic Bill Presentment and Payment)

Uz pomoć sustava EBPP korisnicima izdajete račune u digitalnom obliku tzv. e-račun, elektronički dokument istovjetan papirnatom računu, a vaši korisnici primaju ga izravno putem portala sviracuni.hr i plaćaju pomoću svog internetskog bankarstva. Slanje računa za tvrtku postaje praktično, brzo i zeleno!

Prednosti za tvrtku - Kada koristite usluge poput EBPP i izdajete e-račun nemate troškova papira, printera i tonera, omotnica i poštarine, a pritom postajete i održiva tvrtka koja brine za okoliš. Brojnim tvrtkama to je velika stavka u budžetu koje se mogu vrlo jednostavno riješiti.

Osim toga, dostavu računa ne ostavljate sreći, već sigurno pratite isporuke računa i administrirate uslugu. Također, dostupna vam je i dodatna mogućnost interakcije s krajnjim korisnikom, kao što je slanje e-obavijesti, opomena ili promotivnih ponuda.

Više pročitajte na BizIT blogu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!