NEOBAVEZNA PUCAČINA

Domaća igra odsad besplatno dostupna za iOS

03.02.2014 u 08:54

Bionic
Reading

Hrvatska tvrtka Marsplay Entertainment razvila je novu akcijsku arkadnu igru Rolling Fish vs Gang of Squid! za iOS koja je odsada dostupna za besplatno preuzimanje na AppStoreu

Rolling Fish je riba heroj, a živi negdje u dubokom oceanu i pred njom je misija - mora spasiti svoje prijatelje, uhvaćene i zarobljene od strane zločeste Bande lignji koja ih smrzava u ledene kocke.

Ovo je casual igrica bazirana na 'pucanju i razbijanju' koja je dinamičnim načinom igranja zamišljena za svakoga, iako tehničkom zahtjevnošću nije prikladna za mlađe od četiri godina.

Avantura će korisnike odvesti kroz preko 60 nivoa napuštenih platformi na plutajućem tankeru Queen Squid, nudeći na izbor različito oružje i oruđe u dva dućana unutar igre, kao i pregršt izazova koje je pred Rolling Fish postavio neprijatelj - Squido i njegova banda.

Igra ima preko 20 zadanih dostignuća, dva dućana unutar igre u kojima korisnici troše svoje sakupljene kredite, game centre rang listu i automatsku kalibraciju. Svoja dostignuća mogu dijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku za vrijeme igre.

Marsplay Entertainment je indie studio za razvoj igara. Preuzeti ju možete besplatno na AppStoreu