TANKO I TRAJNO

Do ljeta nam stiže nova Motorola Z2 Play!

24.04.2017 u 16:56

Bionic
Reading

Prošlogodišnji model Motorole (Lenova) Moto Z Play pružao je izvrsne tehničke karakteristike, vrhunsko trajanje baterije - uz prihvatljivu cijenu. Što onda donosi nasljednik tog modela?

Prvi prikaz nasljednika otkrila je stranica TechnoBuffalo, a osnovne dizajnerske crte su i dalje tu. Riječ je o vrlo tankom uređaju s izraženom grbicom za kameru straga te nešto drugačijim crtama čitača otiska prstiju i sl. detalja. Uređaj još uvijek krasi 16-pinski konektor sa stražnje strane namijenjen spajanju Moto Mod dodataka. 

U svakom slučaju, model Z Play u sebi je donio bateriju od čak 3.510mAh, čime se ne mogu ponositi ni neke od popularnih perjanica na tržištu. Slična stvar se očekuje i za nasljednika, Z2 Play. Ipak, potvrde tehničkih karakteristika još nema, no glasine govore kako se osnovni karakter uređaja neće mijenjati. 

Vrijedi podsjetiti, Moto Z Play je u sebi krio Snapdragon 625 čip, uparen s 3GB radne memorije, 32GB spremišnog prostora i kamericu od 16MP. Jednako tako, valja napomenuti da je Lenovo prvu generaciju uređaja otkrio tek u kolovozu, iako je za vrijeme događanja Tech World u lipnju otkrio prva dva modela iz serije Z (Moto Z i Moto Z Force). 

Zaslon na prikazu kojeg je ugrabila stranica TechnoBuffalo otkriva datum 8. lipnja pa bi stvari ove godine mogle biti nešto drugačije. Postoji vjerojatnost kako će sva bitnija osvježenja i uređaji biti predstavljeni prije samog ljeta. 

TechnoBuffalo