BANG&OLUFSEN

Deezer i na zvučnom sustavu BeoSound Moment

12.03.2015 u 16:03

Bionic
Reading

U prodajnom salonu Bang&Olufsena u Zagrebu predstavljen je glazbeni sustav BeoSound Moment te online servis za preslušavanje glazbe Deezer

Tvrtka Bang&Olufsen Hrvatska zajedno s Hrvatskim Telekomom održala je konferenciju za medije organiziranu povodom predstavljanja inovativnog glazbenog sustava BeoSound Moment koji, kako kažu u kompaniji, 'prepoznaje ljudske osjećaje i čita misli'.

BeoSound Moment je novi inteligentan i intuitivan bežični glazbeni sustav koji počiva na bazi i integrira kompletne glazbene zbirke te usluge u jednu. Ovaj audio sustav odlikuje odvojivo i dvostrano sučelje, pa je tako prednji dio BeoSound Moment sustava zaslon osjetljiv na dodir od sedam inča koji nudi pregledavanje i pretraživanje glazbe kroz standardnu audio klasifikaciju: žanr, albuma i umjetnika. S druge strane je hrastova ploča za brzi pristup glazbi, također osjetljiva na dodir. Deezer je glazbeni streaming servis s više od 35 milijuna domaćih i stranih pjesama koji u zaborav baca kablove i prebacivanje pjesama s kompjutora na mobitel ili tablet. Dovoljno je da se prijavite sa svojim korisničkim podacima i sva vaša glazba je odmah spremna za preslušavanje.

Direktor razvoja Bang&Olufsen Hrvatska Krešimir Ćorić izjavio je: 'BeoSound Moment definitivno je Bang&Olufsenov novi i predviđa se hit proizvod jer je u korelaciji s ovim vremenom kada je svakom od nas važna vrhunska kvaliteta, a jednako tako i mogućnost da netko osjeća i prati naša raspoloženja. Ovdje u Bang&Olufsenu smo jako ponosni na suradnju s Deezerom koji je definitivno glazbeni servis modernog doba.'

Na konferenciji za novinare okupljenima se obratio i gospodin Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike HT-a: 'BeoSound Moment, kao i ostale Bang&Olufsen uređaje, odlikuje vrhunski dizajn i kvaliteta, a kako bi njihova funkcionalnost bila u potpunosti iskorištena, nužno je imati vrhunsku mrežu. Upravo takvu kvalitetnu i brzu mrežu omogućava Hrvatski Telekom koji je nedavno udvostručio brzinu u 4G mobilnoj mreži i time još jednom potvrdio poziciju lidera na tržištu. Osim vrhunske infrastrukture, HT korisnicima nudi i vrhunske premium sadržaje, a jedan od njih je svakako i Deezer, uz koji svoju omiljenu glazbu možete slušati uvijek i svugdje, a od sada i putem Beosound Moment'.

Više detalja o uređaju BeoSound Moment možete saznati preko ovog linka, a ono što bi vas možda moglo odgovoriti od njegove nabavke je činjenica da stoji okruglih 18.000 kuna.