REGIONALNA KONFERENCIJA

Četvrta po redu Web::Strategija

14.01.2009 u 12:45

Bionic
Reading

U četvrtak, 5. ožujka 2009, u Hypo EXPO XXI centru u Zagrebu održat će se četvrta po redu regionalna konferencija o internetskom marketingu pod nazivom 'Web::Strategija 4 – Izgubljeni u kontekstu'

Tema četvrte Web::Strategije su kontekstualno oglašavanje na web stranicama i SEM (eng. Search Engine Marketing - marketing za internetske pretraživače). To su grane web marketinga koje se, prema definiciji, bave online oglašavanjem smještenim uz tematski povezane sadržaje na web stranici, što je zanimljivo svima koji su privatno ili poslovno vezani uz biznis na internetu – oglašivačima, marketinškim agencijama i internetskim portalima.

'Web::Strategija je jedina konferencija u regiji na kojoj se ne govori isključivo o marketingu te na kojoj glavnu temu ne drže samo web tehnologije. Ona je specifična kao i sam internet - spoj kreativnog marketinga, kreativnih tehnologija i kreativnih ljudi! Web::Strategija je danas nezaobilazan događaj za sve koji su u doticaju s internetom', izjavio je predsjednik programskog odbora četvrte Web::Strategije Davor Maričić.

Na predavanja dolaze regionalni predavači (iz Hrvatske, Srbije i Slovenije), profesionalci za kontekstualno oglašavanje kako bi predstavili svim prisutnima osobne konkretne primjere iz prakse, trendove kontekstualnoga oglašavanja koji iz svijeta već dolaze u regiju te koje ćete odmah nakon Web::Strategije moći primijeniti u vlastitoj tvrtki.

Svi prijavljeni sudionici četvrte konferencije mogu očekivati jednodnevnu edukaciju, korisne savjete SEM profesionalaca, opušteno druženje, finu zakusku te ulaz na sajam Web::INDUSTRIJA 2009 koji će se održati isti dan u susjednom prostoru. Cijena kotizacije iznosi 700 kuna + PDV.