VODOOTPORNA SLUŠALICA I ZVUČNIK

Bezbrižno telefonirajte i u kadi i na plaži

02.09.2013 u 10:45

Bionic
Reading

Bluetooth slušalica SurfSound-TALK omogućuje vam da se javite na telefonski poziv i kad su vam ruke prljave, a između poziva može poslužiti i kao prijenosni zvučnik

Ako ste se ikad pokušali javiti na svoj mobilni telefon mokrih ruku, znate koliki to problem može biti. Ne samo da tada pokušavate ne uništiti svog mobilnog ljubimca vodom koja se nalazi na vašim rukama, već morate pažljivo prisloniti uređaj uz uho da vam ne bi iskliznuo iz ruku.

Još je gore ako se nalazite na plaži na kojoj je sve prepuno soli, pijeska i vode.

Osim ako nemate mobilni uređaj otporan na prašinu i vodu (a možda i ako ga imate), dobro bi vam mogla doći vodootporna bluetooth slušalica koja može služiti i kao prijenosni zvučnik.

Plye Audio predstavio je telefonsku slušalicu SurfSound-TALK koja izgleda poput klasične telefonske, ali podnosi vodu i prašinu.

Kad joj jednom napunite bateriju i povežete je s mobilnim uređajem bluetoothom, možete do osam sati slušati glazbu koristeći je kao zvučnik, a kad vas netko nazove na mobilni telefon, možete preuzeti poziv bez straha od prljavog ili mokrog mobilnog telefona.

Zanimljivo je da uz nju dolazi karabiner pomoću kojeg je možete objesiti na ruksak ili traperice dok planinarite ili vozite bicikl i tako imati slušalicu (odnosno zvučnik) nadohvat ruke.

Sama slušalica ima minimalistički dizajn s gumbima za pojačavanje odnosno smanjivanje zvuka te preuzimanje poziva, a upravljanje multimedijskim sadržajem prepušteno je velikoj funkcijskoj tipki na stražnjoj strani.

Bluetooth slušalicu SurfSound-TALK možete naručiti direktno od proizvođača za 65 dolara (372 kune) i bezbrižno razgovarati i u kadi.