MALA ŠKOLA

Besplatno naučite koristiti Photoshop

03.04.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Mala škola Photoshopa naučit će polaznike kako obraditi fotografiju, napraviti fotomontažu, ali i upoznati se s alatima na kojima počiva Photoshop

Udruge Virtualni svijet i DUMP Udruga mladih programera organiziraju besplatan ciklus predavanja pod nazivom 'Mala škola Photoshopa'.

U Maloj školi, zamišljenoj kao ciklus od četiri predavanja u trajanju od 90 minuta, polaznici će naučiti kako obraditi fotografije, što su i kako se rade fotomontaže, kako promijeniti boje te kako odrezati dijelove fotografije i ukloniti neželjene detalje.

Uz sve to, upoznat će se s osnovnim konceptima i alatima na kojima počiva Photoshop. Polaznike očekuje još i više u popratnim materijalima za samostalno učenje.

Malom školom Photoshopa udruge žele naučiti polaznike vještinama i konceptima koje će susretati u svakom grafičkom alatu.

Iz udruga poručuju da za sudjelovanje nije potrebno predznanje, već samo volja za učenjem nečeg novog.

S obzirom na tematiku predavanja, ciklus je, prije svega, namijenjen ljubiteljima fotografije i dizajna, entuzijastima, ali i običnim korisnicima koji žele naučiti nešto novo o svijetu obrade fotografije i dizajna.

Ciklus predavanja počinje u subotu 6. travnja, a održavat će se na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu u dvorani A101 od 17 do 18.30.