ŠOKANTNO

Assassin's Creed Chronicles pretvoren u – trilogiju

01.04.2015 u 01:44

Bionic
Reading

Ubisoft nastavlja nezaustavljivo širiti franšizu Assassin's Creed. I dok čak i najveći fanovi imaju problema s pobrojavanjem svih igara, Ubisoft je čak i Chronicles pretvorio u trilogiju

'Assassin's Creed Chronicles' izvorno je trebao biti jedan naslov smješten u Kinu. Podsjećamo, radi se o side-scroller platformeru koji razvija britanski Climax. U načelu to neće biti tri igre, već tri epizode, no jasno vam je u kojem smjeru cilja Ubisoft.

Prvi dio, smješten u Kinu, bit će objavljen već krajem ovog mjeseca. Igra će biti smještena u eru dinastije Ming, a igrači će preuzeti ulogu Shao Jun, nakon što ona sretne Ezia u spin-off animiranom filmu 'Assassin's Creed: Embers'.


Drugi će dio biti smješten u Indiju, u 1841. godinu. Tu će pak igrači zaigrati kao Arbaaz Mir kojeg smo prvi put sreli u grafičkom romanu Assassin's Creed: Brahman

Treći će dio biti smješten u Rusiju nakon revolucije, u 1918. godine. Tu će pak glavni protagonist biti Nikolaj Orlov.

Epizode će se moći kupiti ili pojedinačno ili u paketu, a posljednje dvije bi na tržištu trebale biti ujesen ove godine. Igra je u razvoju za PC, Xbox One i PlayStation 4.

AC: Chronicles u akciji