FOTKAJTE BOLJE!

Apple vas želi naučiti kako snimati iPhoneom 7

16.05.2017 u 14:57

Bionic
Reading

Poseban naglasak pri predstavljanju praktički svakog novog iPhonea Apple stavlja upravo na kvalitetu kamerice. Potrošači pak nikako da dobiju uratke slične marketinškom materijalu, no to nije (toliko) nemoguće ostvariti.

Apple je u svojim promo uratcima kamericu iPhonea 7 nazvao 'magičnom', no nikakva magija ne može pomoći korisniku koji uistinu nema posebnog iskustva s fotografiranjem i snimanjem. Stoga su u Cupertinu odlučili uskočiti u pomoć nizom novih filmića namijenjenih gledanju upravo na mobitelima (uspravni su). 

Nova Appleova stranica objasnit će potrošačima kako snimiti izvrstan portret, makro, uspravnu panoramu, kako snimati bez korištenja bljeskalice, uz uličnu rasvjetu, kako snimiti akciju, selfie, jedinstven uradak i općenito izvrsne radove. 

Ukratko, riječ je o osnovnim fotografskim savjetima usmjerenim upravo na Appleov iPhone 7, koji će svakog neiskusnijeg vlasnika približiti onom što fotografi znaju učiniti za marketinške potrebe te tvrtke. Jasno, ne treba očekivati čuda - to ipak dolazi s iskustvom i trudom. 

How to shoot on iPhone 7 Autor: Apple