KORISNICI NISU SRETNI

Apple traži tisuću dolara za stalak za monitor i sad ga zbog toga roštiljaju na društvenim mrežama

06.06.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Visoke cijene Maca Pro i monitora Pro Display XDR pobrali su pljesak i glasno odobravanje publike, ali se to nije ponovilo kad je na red došao Pro Stand

Tijekom konferencije za razvojne programere 'WWDC 2019' u jednom se trenutku Appleov dopredsjednik za hardver John Ternus ponovno pojavio pred publikom.

Prije njega više je Appleovih direktora dvadesetak minuta pojašnjavalo što je sve novo u Macu Pro, najjačem računalu koje su jabučari dosad ponudili. Ternus se vratio na pozornicu kako bi otkrio koliko će to čudo koštati.

POBROJALI SMO

Samsung Galaxy S10e i ostali ne preskupi smartfoni koji su nam zapeli za oko

Pogledaj galeriju

Visoke cijene Maca Pro i monitora Pro Display XDR (šest, odnosno pet tisuća američkih dolara) pobrali su pljesak i glasno odobravanje publike.

Ali, to se brzo promijenilo kad je na red došla cijena stalka za monitor. Uslijedilo je nešto što se rijetko viđa na Appleovim događanjima: publika je reagirala - tišinom i nevjericom, uz pokoji izraz nezadovoljstva, piše Business Insider.

Apple's Pro Stand Reveal (Crowds reaction ) at WWDC 2019 Izvor: Društvene mreže / Autor: Viral Videos

Na to ih je potakla cijena stalka Pro Stand od 999 američkih dolara, koliko košta i novi iPhone XS. Negativnu reakciju je, čini se, primijetio i Ternus, ali je nastavio s izlaganjem, najavivši kako će (pre)skupi stalak u prodaju krenuti od jeseni ove godine.

No, negativne reakcije nastavljene su i na društvenim mrežama poput Twittera i Reddita.

Nije trebalo proći puno vremena prije no što su se počeli pojavljivati i podrugljivi memovi.