18. SIJEČNJA

Algebra organizira besplatno predavanje o video novinarstvu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.01.2011 17:21
  • Objavljeno 13.01.2011 u 10:54
video kamera snimanje

video kamera snimanje

Izvor: Corbis / Autor: Anna Peisl

Informatičko učilište Algebra poziva sve zainteresirane na besplatno predavanje o video novinarstvu, a koje će se održati u prostorijama Visoke škole za primijenjeno računarstvo, 18. siječnja u 17 sati

Algebra je krajem prošle godine pokrenula program obrazovanja Specijalist za digitalni video i montažu, koji nastavnim programom pokriva i vještine potrebne video novinarima. Ostvarena je suradnja s većim brojem stručnjaka iz područja video snimanja, produkcije i digitalne montaže te su proširena partnerstva s tvrtkama Apple (za Final Cut Pro) i Adobe (za Premiere Pro).
 
U cilju boljeg upoznavanja s mogućnostima video novinarstva i razvoja karijere, Algebra organizira besplatno predavanje o video novinarstvu. Predavanje će se održati u prostorijama Visoke škole za primijenjeno računarstvo (Ilica 242, ulaz iz Domobranske, Zagreb) 18. siječnja 2011. s početkom u 17 sati.
 
Hrvoje Reder, dugogodišnji novinar HRT-a i gost predavač, dotaknut će se svih bitnih aspekata video novinarstva - od povijesti video novinarstva na HTV-u, preko razvoja tehnologije i pristupa video novinara TV formama pa sve do potrebne opreme i računalnih alata potrebnih za uspješno izvršavanje novinarskih zadataka.

Više detalja o predavanju možete pročitati na ovoj adresi

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi