MILO ZA DRAGO?

Zvezdini igrači vrijeđali partizanovce i 'grobare'

22.03.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Crveno-bijeli su nakon utakmice proslavili trijumf s navijačima. Slavlje je počelo navijačkim pjesmama, a kasnije se vrijeđao Partizan i njegovi navijači – 'grobari'

Nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan (2:0) pred 45 tisuća gledatelja u prvoj utakmici polufinala srpskog kupa. Robert Prosinečki s pet je juniora došao do prve velike pobjede protiv crno-bijelih!

Crveno-bijeli su nakon utakmice proslavili trijumf s navijačima. Slavlje je počelo navijačkim pjesmama, a kasnije se vrijeđao Partizan i njegovi navijači – 'grobari'. S vrijeđanjem su počeli igrači, no to je očito reakcija na vrijeđanje koje se prije manje od godinu dana dogodilo i u Partizanovoj svlačionici, kada je bivši trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević s igračima slavio i pjevao uvredljive pjesme o Zvezdi.

Za one koji se žele baviti samo nogometom te komentirati kako je Zvezda pobijedila zahvaljujući spoju nevjerojatne sreće i dosljedno provedene defanzivne taktičke zamisli Zvezdina trenera Roberta Prosinečkog, koji je nadmudrio novog trenera Partizana Avrama Granta, pozivamo da posjete naš portal tribina.hr. Analizirajte, glasujte i sudjelujte u kreiranju sadržaja.