četvrtak, 18.55 sati

Zoran Mamić i Dinamo s velikim su nestrpljenjem čekali rezultate testiranja na koronavirus uoči okršaja koji im može osigurati 'europsko proljeće'

01.12.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak će u Rotterdamu (18.55 sati, MAXtv, Arenasport 3) igrati utakmicu petog kola K skupine Europske lige, a protiv Feyenoorda očekuju osvajanje barem jednog boda, kojim bi potvrdili plasman u eliminacijsku fazu ovog natjecanja. Dvoboj u Zagrebu 22. listopada završio je 0:0

S puno ambicija 'modri' putuju u Rotterdam, jer svjesni su da bi protiv Feyenoorda mogli ostvariti rezultat koji im jamči plasman u 16-inu finala Eurospke lige. I zato su se s posebnim nestrpljenjem čekali rezultati testiranja na koronavirus.

Prva momčad GNK Dinamo obavila je u ponedjeljak testiranje na COVID-19 i svi su rezultati testova igrača s liste za utakmicu Europa lige protiv Feyenoorda negativni, objavljeno je u utorak na službenim stranicama kluba.

Jedan dio igrača nije bio obavezan odraditi testiranje uoči ove utakmice s obzirom na to da UEFA izdaje poseban certifikat igračima koji su već preboljeli COVID-19.

Utakmica 5. kola Europa lige Feyenoord - Dinamo na rasporedu je u četvrtak, 3. prosinca u 18,55 sati na stadionu Feijenoord. Momčad u Nizozemsku putuje dan ranije, a na stadionu poznatom pod nadimkom De Kuip odradit će posljednji trening i konferenciju za medije.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +15
Wolfsberger - NK Dinamo, UEFA Europska liga; 26.11.2020. Izvor: EPA / Autor: EXPA/DOMINIK ANGERER