JOŠ UVIJEK SJAJAN

Zlatan zaprijetio Chelseaju: Mislite da sam star!?

09.03.2016 u 10:52

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka Zlatan Ibrahimović izjavio je da se i dalje osjeća vrlo mlad, a o tome gdje će igrati sljedeće sezone ne razmišlja...

Iskusni 34-godišnji švedski napadač igrat će vrlo važnu utakmicu ove srijede u kojoj PSG mora opravdati ulogu favorita protiv Chelseaja. Parižani donose u London prednost 2:1 koja ne mora značiti puno, no kvaliteta je na njihovoj strani ove sezone.

Ibrahimović je osvojio nizozemsku, talijansku, španjolsku i francusku ligu te nacionalne kupove, ali u Ligi prvaka nikad nije napravio nešto veliko i ovo mu je jedna od posljednjih prilika, iako smatra da će igrati još dugo.

'Godine su samo broj. Ja se osjećam mlad, vrlo mlad,' poručio je Englezima Zlatan Ibrahimović koji je zabio pogodak u prvoj utakmici protiv Chelseaja i ima tri postignuta ove sezone u Ligi prvaka, a čak 23 u francuskoj ligi.

'Ljudi kažu da sam star, ali ja se tek zagrijavam. Imam još dva mjeseca ugovora s PSG-om i nakon toga Europsko prvenstvo s reprezentacijom. Što će biti dalje? Još uvijek ne pregovaram s niti jednim klubom,' tvrdi Ibrahimović otklonivši tako medijske glasine da će karijeru nastaviti u Premiershipu u kojem nikad nije igrao tijekom svoje karijere.