SPREMA SE TRANSFER

Zlatan spreman za posljednji veliki izazov karijere!

05.01.2016 u 12:51

Bionic
Reading

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović trebao bi po isteku ugovora s PSG-om sljedećeg ljeta karijeru nastaviti u Premiershipu. Dao je to naslutiti njegov menadžer Mino Raiola...

Slavni 34-godišnji napadač u karijeri je igrao u najvećim klubovima Italije, Španjolske i Francuske, no odlazak u Englesku dosad nije uspio realizirati. Nakon Ajaxa prešao je u Juventus, zatim nastupao za Barcelonu i Milan, da bi se skrasio u PSG-u s kojim ove sezone ima 19 bodova prednosti u Le Championnatu.

Čini se da je Ibrahimovićeva želja igranja u Premiershipu vrlo velika i mogao bi ju konačno ostvariti sljedeće sezone. Naime, ugovor s PSG-om završava ovog lipnja i Zlatan će slobodno odlučivati o svojoj sudbini. Engleska se čini kao idealna destinacija.

'Vjerujem da je to natjecanje stvoreno za njega, s obzirom na njegovu snagu, tehniku i vještinu,' znakovito je izjavio menadžer Mino Raiola.

No, u koji bi klub Ibrahimović mogao preći? Ako mu omraženi Guardiola pređe u City, onda taj klub zasigurno otpada iz svih kombinacija. Također nije vjerojatan ni Chelsea nakon odlaska Josea Mourinha.

Kao glavni favoriti za angažman Ibre u ovom trenutku se spominju Kloppov Liverpool i Wengerov Arsenal. Ovisno o tome tko će u budućnosti voditi Manchester United i klub s Old Trafforda mogao bi se uključiti u utrku. Tko god ga doveo jedno je sigurno: morat će mu dati izrazito visoku plaću, ali Ibrahimović je u karijeri dosad isplatio svaki uloženi novčić i uvijek je bio isplativ posao. Uostalom, s 15 postignutih golova uvjerljivo je prvi strijelac francuske lige i u ovim veteranskim godinama...