KAD SE TO SAZNALO

Za ovo u Hajduku nema oprosta; Željku Kopiću glave nisu došli katastrofalni rezultati nego...

06.09.2018 u 08:59

Bionic
Reading

Željko Kopić više nije trener Hajduka, a dok se čeka službena objava s Poljuda procurila je informacija kako mu nisu presudili loši rezultati nego druženje sa – Igorom Štimcem

Hajduk je ispao iz Europe, 'bili' ne znaju za pobjedu u HT Prvoj ligi, a trener Kopić je u zadnjih 13 prvenstvenih susreta ostvario tek jednu pobjedu. Uz poražavajuću statistiku, splitska momčad izgledala je loše na travnjaku i to je sasvim dovoljno razloga za smjenu na treneskoj klupi.

No izgledalo je da bi Kopić mogao preživjeti katastrofalne rezultate, ali navijači i uprava nisu mu mogli oprostiti jednu stvar, a to je druženje sa Igorom Štimcem.

Prema pisanju Sportskih Novosti njih dvojica poznaju se još iz doba dok je Štimac vodio reprezentaciju Hrvatske, a Kopić mu je bio skaut te su se sastajali u splitskom stanu našeg bivšeg izbornika.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Kad su to saznali navijači odmah su u srijedu zatražili da se Kopić makne, jer ne mogu prijeći preko toga da se nalazi sa čovjekom koji otvoreno proziva udrugu Naš Hajduk i rad ljudi na Poljudu.

Slaven Belupo – Hajduk 1:1, 6. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže