KOPIĆ I službeno 'bivši'

Šok u Splitu! Trener Hajduka nakon otkaza i najteže noći hitno dovezen u bolnicu

06.09.2018 u 12:18

Bionic
Reading

Iako do četvrtka 6. rujna u podne nije bilo službene potvrde iz Hajduka, vijest koja je objavljena u srijedu navečer o rastanku Željka Kopića i momčadi 'bilih', poprilično je odjeknula. No, dobila je šokantan i neočekivan nastavak...

Iako je u utorak dobio, po drugi put, podršku predsjednika Hajduka Jasmina Huljaja, (op.a. prvi put Kopić je podnio ostavku nakon poraza od Gorice), ali i bivšeg trenera 'bilih' Igora Štimca, kojem je u znak zahvalnosti za podršku poklonio bocu vina, Željko Kopić očito je 'stao na žulj' članovima 'Našeg Hajduka', koji su pak inzistirali na udaljavanju Kopića s klupe 'bilih'.

Zato se u srijedu pojavila priča kako se Koipć prije treninga pojavio na Poljudu samo kako bi se pozdravio s igračima.

A koliko je ta cijela zavrzlama pogodila Željka Kopića jasno je iz činjenice što je tijekom jutra u četvrtak završio na Hitnoj pomoći u Kliničkom bolničkom centru u Splitu.

'Bio je blijed, pomoć je potražio zbog pritiska u prsima i završio je na pretragama', piše Dalmatinski portal, koji je objavio i fotografije Hajdukovog trenera Željka Kopića u čekaonici Kliničkog bolničkog centra u Splitu.

Hajduk se o cijelom slučaju, odnosno otkazu treneru Kopiću očitovao u četvrtak tek iza podneva.

'Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri', istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj, prenosi službena stranica kluba.

Trener Kopić u Hajduk je došao početkom studenog 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je ostvario 15 pobjeda, 11 remija i osam poraza, a 'bijele' je doveo do finala Hrvatskog kupa.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje', kazao je sad već bivši trener 'bijelih' Željko Kopić.

Hajduk - Gorica 0:2 (4. kolo 2018./19., 19.8.) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube