ponuđen splićanima

Je li moguće da je ovaj slavni trener zainteresiran preuzeti klupu Hajduka?

06.09.2018 u 16:47

Bionic
Reading

Nakon otkaza kojeg je ovog četvrtka dobio Željko Kopić, Sven Goran Eriksson pojavio se kao ozbiljan kandidat za preuzimanje klupe Hajduka...

Hajduk u šest utakmica HT Prve lige nije upisao niti jednu pobjedu pa je Željko Kopić dobio otkaz i nakon reprezentativne pauze novi će strateg preuzeti kormilo kluba.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Spominjala su se ovih dana ugledna imena poput Eduarda Reje i Igora Tudora, a ovog četvrtka portal Goal.com doznao je kako je Hajduku ponuđen i Sven Goran Eriksson.

'Da, istina je, ja sam Hajduku ponudio Erikssona, imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, vidjet ćemo kako će se to rasplesti,' izjavio je za Goal menadžer Miroslav Bičanić.

Eriksson je inače u karijeri vodio brojne ugledne klubove uključujući Fiorentinu, Romu, Lazio, Manchester City te Benficu s kojom je igrao u finalu Kupa prvaka 1990. godine. Vodio je i reprezentacije Meksika, Engleske i Obale Bjelokosti, a u zadnje vrijeme 70-godišnjak poslove uglavnom dobiva u Kini.

Hajduk - Gorica 0:2 (4. kolo 2018./19., 19.8.) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

U cijeloj priči postoje dvije dvojbe: ima li ovaj trenerski veteran dovoljno motiva prodrmati svlačionicu Hajduka i vratiti igrače na pobjednički kolosijek te ima li splitski klub novaca platiti trenera koji je navikao na milijunske honorare...