POJAVIO SE VIDEO

Želi na čelo Dinama, a nedavno rekao: Bilo bi dobro da Hajduk bude prvak...

12.02.2024 u 07:34

Bionic
Reading

Početkom ožujka u Dinamu će se održati izbori prema kojima bi 25 (novih) članova ušlo u Skupštinu kluba. Zasad su svoje liste objavile dvije strane, jedna je 'Dinamovo proljeće', a druga 'Dinamo iznad svih', čiji je nositelj Otto Barić junior.

Dakle, kandidat liste Dinamovo proljeće za predsjedničku funkciju jest legendarni Velimir Zajec, dok će listu Dinamo iznad svih 'predstavljati' Otto Barić junior, odnosno sin pokojnog Otta Barića, bivšeg hrvatskog izbornika, a svojevremeno i Dinamovog trenera.

Barić jr. osim što je u utrci za ovu funkciju, inače je ugledni arhitekt, te je u studenome 2023. godine bio gost podcasta Bauštela.hr.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U svom je izlaganju, a što možete vidjeti OVDJE na 1:08.20. dao zanimljiv komentar o hrvatskom nogometu.

'Ja sam obični navijač, obični član Dinama. Ali ja poštujem svaki dobar nogometni klub koji igra dobar nogomet. Ovo što ću reći je čak jedna hereza, ali ja mislim da bi za hrvatski nogomet bilo dobro da Hajduk bude prvak ove ili sljedeće godine, čisto da se malo osjeti. Iako mislim da se to neće dogoditi', poručio je Barić, kandidat za Dinamovo predsjedničko mjesto.

  • +12
Lokomotiva - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL