PRODAJA PRETPLATA

Zaposleni Kouassi bit će spreman za najveći derbi

Bionic
Reading

Kao što je i najavljeno, Jean Kouassi, se danas na sat vremena od igrača prebacio u ulogu prodavača pretplata u prostorima Hajdukovog Odjela za članstvo.

Želja 'bijelih' je da obore rekord prodaje pretplata za što nedostaje još nekih stotinjak pretplatnika. Kouassi je spremno prihvatio ulogu prodavača kako bi pomogao u postizanju željenog cilja.

Hajdukov napadač je od 16.30 do 17.30 sati prodavao pretplate po koje su pohrlili mahom oni najmlađi u želji da se usput slikaju i dobiju Kouassijev autogram. U konačnici je kupljen određeni broj pretplata, a hoće li to biti dovoljno za rekord biti će poznato nakon prebrojavanja.


Nakon što je završio s 'poslom', Kouassi je za Dalmacija News rekao kako se nada da će se već do utakmice s Osijekom oporaviti od ozljede.

'Drago mi je što mogu pomoći u ovakvim akcijama, ovo je stvarno lijepa stvar za klub. Što se tiče moje ozljede, možda budem igrao već u Osijeku, ali još uvijek ne znam hoću li moći. Za Dinamo ću zato sigurno biti spreman i jedva čekam tu utakmicu', kazao je Kouassi.