PAMIĆ OTVORIO DUŠU

'Zamjeram si što sam trener, to si jako zamjeram!'

10.05.2015 u 20:02

Bionic
Reading

Trener Istre Igor Pamić uvjeren je da će Istra opstati na kraju sezone, no priznaje da nije sretan što se bavi trenerskim poslom. Igor Štimac je pak ponosan na svoje igrače nakon 0:0 u Puli...

Istra i Zadar odigrali su bez golova u derbiju začelja. Domaća momčad bila je bolja i imala više prilike, no na kraju je sve završilo podjelom bodova koja oba kluba zadržava u borbi za opstanak, tri kola prije kraja.

Igor Pamić bio je dosta emocionalan nakon susreta.

'Htio sam muškarčine, nisam ih dobio. Već prvo poluvrijeme je pokazalo da možemo, da smo bolji. Drugo poluvrijeme nismo se znali nametnuti. Moram čestitati Zadru i moramo biti sretni da nismo izgubili,' izjavio je unatoč dominaciji Istrin strateg pa se osvrnuo na samog sebe:

'Zamjeram sebi da sam trener. Jako si zamjeram što sam trener u 21. stoljeću. Da treniram Manchester United onda u redu, ali ovako si to jako zamjeram.'

'Bit će sve u redu. Uvjeravam da će Istra opstati, samo na račun nogometne igre i to će biti najslađe od svega,' ipak je na kraju optimistično zaključio.

Štimac pak s bodom u džepu nastavlja svoju misiju spašavanja Zadra.

'Nismo danas imali onu nužnu svježinu. Onda je trebalo shvatiti da nemamo tu moć i mirno privesti susret kraju, jer bilo je vidljivo da nas Istra bez obzira na sudačku pomoć nije mogla ozbljnije ugroziti. Moji igrači igraju iznad svojih mogućnosti i ne mogu im zamjeriti na ničemu. Ponosan sam na njih,' zaključio je bivši hrvatski izbornik.