OPTIMIST I S BODOM

Wenger: Prvenstvo je posve otvoreno

21.04.2011 u 12:25

Bionic
Reading

Iako je Arsenal protiv Tottenhama osvojio samo bod odigravši 3:3, trener 'topnika' Arsene Wenger vjeruje da je prednost Manchester Uniteda još uvijek dostižna

U odgođenoj utakmici engleskog prvenstva, Tottenham i Arsenal sinoć su odigrali 3:3, iako su gosti u jednom trenutku vodili i sa 3:1. Ipak, 'spursi' su uspjeli izjednačiti te osvojiti bod, odnosno 'topnicima' otkinuti dva. Tako su Wengerovi igrači u šestoj utakmici upisali i peti remi, ali ni taj podatak ne uznemirava Francuza, koji vjeruje da Arsenal (još) može do naslova.

'Utrka za naslov prvaka je i dalje posve otvorena. Sada se moramo samo pripremiti za utakmicu s Boltonom i uzeti sva tri boda kako god umijemo. Moja momčad ima nevjerojatan duh i siguran sam da je sve otvoreno. Iza nas je niz od 16 utakmica bez poraza, ali jedino što me muči jest velik broj neriješenih. Ali to želimo popraviti do kraja sezone', najavio je Wenger.
Arsenal je trenutno treći, s istim bodovnim zaostatkom kao i Chelsea, po šest, za vodećim Manchester Unitedom. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.