REAKCIJE IZ BAYERNA

Riberyjeva kratka poruka sucu hit u nogometnom svijetu!

19.04.2017 u 08:32

Bionic
Reading

Bayern je sudačkim pogreškama uništen u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala. Nije ni čudo što su igrači te vodstvo njemačkog prvaka prst krivnje za ispadanje usmjerili na one koji su te večeri bili zaduženi za dijeljenje pravde

Mađarski sudac Victor Kassai isključio je Vidala (drugi žuti karton) nakon ispravnog starta, a dva od tri gola Ronalda došla su iz nedozvoljene pozicije. Katastrofalno suđenje nedostojno je ove faze najelitnijeg nogometnog natjecanja.

Franck Ribery je preko društvene mreže kratko i jasno dao do znanja što misli o onome što se događalo u Madridu, uz priložene snimke Ronaldovih pozicija u zaleđu.

'Godina dana teškog rada, hvala, sudac, bravo', napisao je Francuz.

I u pravu je - toliko utakmica i treninga tijekom sezone, a onda u onim najveličanstvenijim trenucima, za koje živi svaki igrač, o svemu odluči sudac.

Kapetan Bayerna Philipp Lahm isto je govorio o pogreškama...

'Bili smo hrabri, no u nekim situacijama nismo imali dovoljno sreće. Također, nismo imali sreće ni s nekim sudačkim odlukama.'  I mirni Carlo Ancelotti nije se mogao suzdržati.

'Ne mislim da je Real imao utjecaja na suce, oni su jednostavno griješili. Nikada nisam bio pobornik videotehnologije, ali ova utakmica promijenila mi je mišljenje', kazao je Bayernov trener pa nastavio:

'Ne može se o polufinalu Lige prvaka odlučivati na ovakav način. Poslije utakmice sam razgovarao sa Zidaneom i složio se da suđenje nikako nije bilo na razini ove utakmice. Vjerujem da će se videotehnologija uvesti što prije.'

  • +12
Real Madrid - Bayern, uzvratna utakmica četvrtfinala LP-a Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder