Top 5 golova 20. kola HT Prve lige

[VIDEO] Ovakvih golova se ne bi posramile ni najveće svjetske lige; domaći nogomet i ovoga je puta zasjao u punom sjaju

10.02.2021 u 06:25

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 20. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige i ono je na sreću bilo kompletno. Kolo je otvorio Osijek pobjedom od 2:0 nad Hajdukom u derbiju ovog kola, a nije razočarala ni utakmica Lokomotive i Rijeke koja je zavšrila s 2:3 pobjedničkim golom gostujućeg sastava u zadnjim sekundama utakmice.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Varaždin je rezmizirao u gostima kod Šibenika bez golova, a Dinamo je s minimalnih 0:1 pobijedio Istru 1961. Kolo su zatvorili Gorica i Slaven Belupo susretom u Koprivnici koji je završio pobjedom Gorice od 0:1.

Prvi je Dinamo s 45 osvojenih bodova u 20 odigranih utakmica, a jednako bodova iz jednako utakmica ima i drugoplasirani Osijek. Slijedi Gorica sa 26 bodova iz 19 utakmica. Rijeka je četvrta s 30 bodova iz 17 utakmica, a slijedi Hajduk s 23 osvojena boda iz 19 susreta.

Donji dom prvenstvene ljestvice predvodi Šibenik s 21 osvojenim bodom iz 19 utakmica, a bod manje ima sedmi Slaven Belupo. Slijedi Varaždin s 19 bodova iz 20 utakmica, predzadnja je Lokomotiva s 15 bodova iz 19 utakmica i zadnja Istra 1961 koja je u 18 susreta skupila 23 bodova.

Ovo kolo je donijelo neke zaista spektakularne golove, a mi smo za vas smo i ovoga puta izdvojili najbolje od 20. kola HT Prve lige. Video pogledajte u videu ispod teksta.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.