ZAISTA NEPOTREBNO

[VIDEO] Najveći tragičar finala je Rijekin kapetan; pogledajte glupost koju je napravio u 41. minuti za koju nije bilo oprosta

26.05.2022 u 21:47

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka pobjednici su 31. izdanja SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa nakon što su u finalnom susretu na Poljudu pobijedili Rijeku sa 3:1, a jedan od ključnih trenutaka bio je drugi žuti karton kapetana Hrvoje Smolčića

Kapetan Rijeke tragičar je susreta na Poljudu, jer je svoju momčad ostavio s igračem manje. Prvo je u 27. minuti dobio prvi žuti karton zbog prigovora sucu Franu Joviću da bi četiri minute prije odmora s leđa za dres povukao Marka Livaju te dobio drugi žuti odnosno crveni karton.

'Smolčić je pretjerao u verbalnoj reakciji kod prvog žutog kartona, a isključujući karton je sasvim čist', prokomentirao je Marijo Strahonja, HRT-ov ekspert za suđenje.

Rijeka - Hajduk 1:3, finale Kupa 2022. (crveni karton Smolčić, 41) Izvor: tportal.hr / Autor: HNTV

Podsjećamo, Rijeka je povela u 13. minuti golom Josipa Drmića, izjednačio je Ferro u 24. minuti, a rezultat je okrenuo Dario Melnjak u 36. minuti. U nastavku susreta Melnjak je svojim drugim golom u 56. minuti postavio konačnih 3:1.

  • +28
Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa: Rijeka-Hajduk, 26.5.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL