Top 5 golova

[VIDEO] Još jednom pogledajte najbolje golove petog kola HT Prve lige; od prvijenaca Kallakua i Sammira do lijepe akcije Lovre Majera

21.09.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Izdvojili smo najboljih pet golova petog kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je peto kolo nove sezone Hrvatski Telekom Prve lige. Hajduk i Rijeka su svoj derbi odgodili pa je odigrano samo četiri utakmice, ali i bez tog derbija nije nedostajalo uzbuđenja. U četiri odigrane utakmice palo je čak 16 golova.

Šibenik je upisao svoju prvu pobjedu svladavši na Šubićevcu Lokomotivu s 3:2. Gorica je remizirala 2:2 s Istrom 1961, a remi je bio i na Maksimiru gdje je Slaven Belupo otkinuo bod Dinamu u sjajnoj utakmici s čak šest golova koja je završila 3:3. Nenad Bjelica upisao je i drugu pobjedu u dvije utakmice u domaćem prvenstvu od kako je preuzeo Osijek. Ovoga puta su golom Žapera pobijedili na gostovanju u Varaždinu.

Nakon pet kola Dinamo je prvi s 13 bodova koliko ima i druga Gorica. Slijedi Hajduk sa sedam bodova i utakmicom manje, a jednako toliko bodova, ali utakmicu više, imaju i četvrti Osijek i peti Varaždin. Rijeka je šesta sa šest bodova i utakmicom manje, a donji dom čine Slaven Belupo, Šibenik i Lokomotiva s po četiri boda i Istra s jednim osvojenim bodom.

I ovoga puta smo odabrali pet najboljih golova koje možete pogledati ispod teksta.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.