zainteresiranih ne fali

[VIDEO] Harry Kane u video intervjuu šokirao navijače Tottenhama; znači li ovo da već ovoga ljeta napušta klub?

31.03.2020 u 11:21

Bionic
Reading

Harry Kane je u razgovoru s Jamiejem Redknappom na Instagramu rekao kako nije isključeno da će napustiti Tottenham

Brojni nogometni fanovi diljem svijeta željno iščekuju povratak nogometa koji je u blokadi zbog pandemije koronavirusa. Dok čekaju povratak najvažnije sporedne stvari na svijetu, navijači naravno prate sve što s nogometom i njihovim omiljenim klubovima ima ikakve veze, a klubovi i igrači putem društvenih mreža pokušavaju ostati u kontaktu sa svojim fanovima.

To radi i jedan od najboljih napadača današnjice Harry Kane koji je u svojem videu navijače Tottenhama uspio i šokirati izjavom kako je otvoren za napuštanje kluba, ovisno o napretku ekipe. Kane je u Tottenham stigao još 2013. godine iz Leicestera i prometnuo se u vođu ekipe i najvažnijeg igrača londonskog sastava.

U proteklih sedam sezone za Tottenham je odigrao 278 utakmica i zabio 181 gol, te upisao 30 asistencija. Interesa za njega ne manjka, a prednjači Real Madrid koji ga već neko vrijeme želi vidjeti u svojim redovima, no do sada taj transfer nije realiziran. Iako je i prije bilo špekulacija da bi mogao otići iz Londona, sada je Kane po prvi puta i sam potvrdio takvu mogućnost i zabrinuo fanove.

Kane je na Instagramu razgovarao uživo s Jamiejem Redknappom, a jedno od pitanja koje mu je postavljeno se odnosilo i na njegovu budućnost u Tottenhamu.

'Dosta ljudi me pita ovo pitanje i ono nije jednostavno za odgovoriti. Ne mogu reći ni da, ni ne kada se govori o mojem odlasku iz kluba. Volim Tottenham i oduvijek sam ga volio, ali ako osjetim da ne napredujemo kao momčad neću ostati samo zato da ostanem', rekao je Kane pa nastavio:

'Ambiciozan sam i želim napredovati. Želim postati jedan od najboljih igrača na svijetu. Dakle, sve ovisi momčadi i našem zajedničkom napretku. Ne mogu reći da ću zauvijek ostati u Tottenhamu, ali ne mogu reći ni da neću', poručio je Kane, a njegov odgovor je ipak zabrinuo navijače Tottenhama koji smatraju kako bi uprava kluba trebala odmah reagirati poboljšanim ugovorom za njihovog najboljeg napadača. S druge strane, Real Madrid spremno čeka ovakve situacije...