emotivno u gradskom vrtu

[VIDEO] Dirljiv je bio zagrljaj Nenada Bjelice i Marka Livaje, a nakon utakmice i Torcida ga je pokušala utješiti

29.08.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Posebno je teška bila ova nedjelja za sve u Hajduku, posebice za Marka Livaju. Lako za poraz od Osijeka, jer oni su sastavni dio sporta, no miljenik Torcide i svih kojima je 'bila' boja više od života u nedjelju je ostao bez oca, poginuog u prometnoj nesreći

U posebno emotivnom danu, u kojem je Marko Livaja ostao bez oca, i kada bi se očekivao njegov raniji povratak kući, kako bi bio uz obitelj, ovaj je igrač još jednom pokazao svu svoju snagu, ali i ljubav prema klubu.

I nije napravio ništa čime bi osporio svoje osjećaje prema ocu, već je svu svoju tjeskobu i tugu želio usmjeriti u nešto pozitivno, pokloniti ocu pobjedu.

A kad već nije pobjedu, onda je sigurno barem taj pogodak, kojim je matirao Ivicu Ivušića.

Naravno, svu tu njegovu patnju dijelom su ublažili navijači, ali i Osijekov Nenad Bjelica te Nino Bule, koji su ga uoči utakmice zagrlili i s puno topline izrazili sućut.

'Totalno loš dan, još od jutra. Loše vijesti došle su čim smo se probudili. Jako težak i potresan dan. Shvatili smo odmah da derbi nije najvažnija stvar danas. Misli su nam bile s Markom, bili smo potpuno ostali bez riječi', pojasnio je stanje u redovima Hajduka trener Valdas Dambrauskas.

Josip Elez pričao je isto.

'Dogodilo se nešto tragično. Gledali smo da budemo svi skupa i pomoći svi zajedno kao ekipa da se smirimo i pomognemo Marku, da razbistri glavu i 90 minuta koliko je god moguće uspije misliti na nešto drugo'.

Nakon utakmice, kad su Hajdukovi igrači došli zahvaliti Torcidi, a dok su Osječani odzdravljali Kohorti, najžešći navijači splitskog kluba samo su skandirali 'Marko Livaja'! Svima je sve jasno.

A te scene s Gradskog vrta pogledajte OVDJE.

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore