NIJE ZBOGOM, NEGO...

[VIDEO] Arijan Ademi zaplakao na oproštaju od Maksimira, a Petkovićev savjet nasmijat će vas do suza

22.03.2023 u 22:36

Bionic
Reading

U derbiju protiv Rijeke proteklog vikenda Arijan Ademi oprostio se od Dinama. Vjeruju svi koji ga poznaju, tek privremeno, odnosno da će se ovaj Kapetan jednog dana vratiti u klub kojem je podario 21 trofej

Uz puno emocija, vjerojatno i pokoju suzu, Arijan Ademi napustio je Maksimir. Prije odlaska za Kinu, gdje će nastaviti klupsku karijeru, odletio je za Sjevernu Makedoniju, gdje će ovog četvrtka igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte.

No, da mu baš i ne bude 'jednostavno' te da ga još malo podsjete na dane provedene u Dinamu, pobrinuli su se neki od njegovih suigrača.

I u lijepom video-prilogu, vidjeli smo njihove poruke, ali i Ademijevu reakciju.

Kod Kovačićevog govora 'suza je kanula'.

Mateo Kovačić: Aki, brate moj. Drago mi je što sam mogao biti mali dio tvoje veličanstvene karijere u Dinamu i što te mogu nazvati prijateljem. Znam koliko ti je stalo do Dinama i da ti neće biti lako napustiti ga. Pokazao si kako treba izgledati kapetan Dinama, uvijek si bio borben i imao strast. Hvala ti što si mlađima pokazao kakav treba biti na terenu i izvan terena, nadam se da se vidimo uskoro.

Cijeli prilog pogledajte OVDJE.

Dominik Livaković: Aki, prijatelju moj, nisam mislio da ću morati govoriti za tvoj oproštaj od Dinama. Ti si bio vođa ove generacije, bio si autor svih naših uspjeha. Nijedan igrač nije veći od kluba, a svi su se sjetili tebe na spomen Dinama kao našeg kapetana. Nadam se da ćemo se opet naći znaš i sam gdje. Znaš onu našu, prije nego što izađemo samo da dobijemo, a onda sve ti je jasno. Prijatelju, sretno ti tamo.

  • +17
Arijan Ademi odigrao zadnju utakmicu Dinamovom dresu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Bruno Petković: Ej, kapetane. Znam da je tebi teže, ali ni drugima nije svejedno. Ne vjerujem da će ti itko biti zahvalan kao što ćemo mi suigrači, kao ja, što si mi sve dao na terenu, a pogotovo izvan njega. Svi ti savjeti gdje je najčešće bilo 'Petko, nemoj', gdje bih trebao reagirati, gdje ne, to su bili savjeti gdje sam najviše od tebe naučio. Vidjet ćemo se na kavi, ali sigurno nećemo tamo kod tebe, da me snime. Uzmi pare i vrati se.

Govorili su i Tin Jedvaj, Duje Čop, Danijel Zagorac, Stefan Ristovski, Josip Mišić....

A završna riječ opet je pripala Ademiju.

'Pa što da kažem?! Teško je, nemam riječi, nemam što reći osim da se zahvalim tim momcima na svemu. Bili smo vrhunska klapa i oni će nastaviti biti, siguran sam u to. Ne znam što drugo reći'.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport