DUHOVITA PORUKA

[VIDEO/FOTO] Ako će poslušati Livakovića, evo Ademija brzo nazad u Dinamu

20.03.2023 u 10:52

Bionic
Reading

Dinamo i njegovi navijači u nedjelju su priredili svom, sada već bivšem kapetanu, 31-godišnjem Arijanu Ademiju dirljiv oproštaj

Nakon 13 godina i 373 utakmice, u kojima je osvojio i 21 trofej, Arijan Ademi napustio je Dinamo, te će ovih dana otputovati za Kinu, gdje će nastaviti karijeru.

Uz pregršt poruka i pokoju suzu, Ademiju su se u nedjelju došli zahvaliti mnogi. Pa i Mislav Oršić, koji je početkom godine otišao u Southampton.

Iako Oršiću u Engleskoj ne 'cvatu ruže', dolazak u Maksimir, u kojem je baš s Ademijem pisao najljepše stranice svoje igračke karijere, također je osvježenje. A sada se i on došao nakloniti Kapetanu.

No, vrpcu će od sada nositi Dominik Livaković, reprezentativni golman, koji je putem društvenih mreža također poslao poruku Ademiju. I bio je vrlo duhovit.

Kapetane teška utakmica je iza nas. Emocije su jake, ali kad vidimo koreografiju navijača, još jednom vidimo koliko značiš suigračima i svim navijačima. Zajedno smo djelili svlačionicu i radili povijesne rezultate. Bio si naš vođa i budi ponosan i ispunjen na sebe nakon svega, jer si najveći, jer si DINAMO!🔵

I brate ako vidiš da ih ne razumiješ kako pričaju, vrati se nazad! Znaš da ti vrata kluba nikad nisu zatvorena 😉 Sretno prijatelju i hvala na svemu! Uvijek ćeš imati posebno mjesto u srcu svih navijača kao i u mom, tvom najvećem navijaču💙 #aki #samodinamo

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +17
Arijan Ademi odigrao zadnju utakmicu Dinamovom dresu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport