ipak je dobrodošao

Veliki preokret u slučaju Ivana Perišića; otkriveno što će biti s hrvatskim reprezentativcem ako Bayern odustane od kupnje

30.04.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Radja Nainggolan i Ivan Perišić imaju mjesto u Interu ako ih nitko ne kupi, ali klub neće dati drugu priliku Mauru Icardiju kojeg su definitivno prekrižili

Inter slaže kadrovski križaljku za iduću sezonu, a jedno od pitanja je i što napraviti s igračima koji su na posudbama. Mauro Icardi je u PSG-u, Radja Nainggolan u Cagliariju, a Ivan Perišić u Bayernu. Do sada se uglavnom pisalo kako će se klub riješiti sve trojice, ali La Gazzetta Dello Sport sada tvrdi da to nije nužno slučaj.

Radja Nainggolan je u Cagliariju oduševio svojim igrama, ali njegov novi klub nema novaca da otkupi njegov ugovor, a s nadolazećom krizom je teško da će ga moći i plaćati, barem sa sadašnjom plaćom. Zato bi se mogao vratiti u Inter, a Antonio Conte je spreman njemu i Perišiću dati novu šansu za dokazivanje.

Conte je zapravo i razlog Perišićevog odlaska u Bayern jer za Hrvata nije bilo mjesta u viziji talijanskog trenera. U Bayernu je zadovoljio zabivši pet golova i upisavši osam asistencija iz 22 utakmice, ali Gazzetta tvrdi da bi se i ovaj transfer mogao zakomplicirati jer ne postoje garancije da će Bavarci njegov ugovor i otkupiti za 20 milijuna koliko Inter traži.

Conte je pak spreman pokušati Perišića iskoristiti u svojoj ekipi i malo promijeniti svoju taktiku kako bi se i Hrvat uklopio u momčad. Jedini kojeg ne žele vidjeti ponovno u Interu je bivši kapetan kluba Mauro Icardi. Ako PSG ne aktivira otkupnu klauzulu za 70 milijuna eura, Icardi ide direktno na transfer listu.

Iako je nekada bio kapetan i jedan od omiljenih igrača u klubu, Icardi se s Interom rastao na vrlo ružan način. Zadnje vrijeme koje je proveo u klubu je bio na potpunim marginama i jedva je čekao odlazak i ta veza je zapravo davno završena. Čak i da ga Inter želi, on vjerojatno ne bi htio natrag, posebno što se ni ne uklapa u Conteovu viziju igre.