ne trebaju ga

Poznati talijanski novinar piše kako Antonio Conte više ne računa na hrvatskog reprezentativca i na ljeto ga se želi riješiti

18.04.2020 u 20:04

Bionic
Reading

Ivan Perišić će od ljeta vjerojatno karijeru nastaviti u Bayernu nakon što je potvrđeno kako Antonio Conte nema planova za njega u Interu

Dok je Marcelo Brozović dolaskom Antonia Contea profitirao i postao motor milanskog Intera, njegov kolega iz reprezentacije nije prošao jednako dobro. Ivan Perišić je prije koju godinu bio glavni igrač Intera, a zbog talijanskog diva je odbio čak i Manchester United u koji ga je zvao Jose Mourinho koji je i osobno dolazio po njega u Zagreb.

Ipak, dolaskom Contea, Perišić je ispao iz svih kombinacija jer talijanski stručnjak preferira sustav 3-5-2 u kojem je hrvatski reprezentativac postao višak. Niko Kovač je brzo reagirao i doveo ga u Bayern u kojem će izgleda igrati i iduće sezone. Talijanski novinar Fabrizio Romano piše kako Conte ne računa na Perišića kojeg je spreman prodati Bayernu.

'Nerazzurri ne namjeravaju u svoje redove vratiti Hrvata i razmišljaju od drugim igračima. Cilj je pronaći rješenje kako bi Perišić ostao u Njemačkoj, a to bi se moglo i dogoditi. Flick je dobio novi ugovor i sada može slagati momčad za novu sezonu', piše Talijan pa dodaje:

'Nijemci su u kontaktu s Interom u vezi Perišića i mogli bi se dogovoriti da ostane u Bayernu za manje od 20 milijuna eura koliko mu je otkupna klauzula koja je dogovorena. Klubovi su u odličnim odnosima i Perišić bi bio presretan da ostane u Münchenu. Postoji ratlog za optimizam', zaključio je Romano.