Bomba s otoka

Velikan kreće po jednog od najboljih igrača na svijetu: Juventus daje 180 milijuna eura za igrača koji im fali u borbi za Ligu prvaka

07.02.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Juventus će ponuditi 180 milijuna eura Liverpoolu za Vrigila van Dijka

Virgil van Dijk je u Liverpool stigao 2018. godine za rekordnih nešto manje od 85 milijuna eura, a sada bi taj rekord mogao i pregaziti i to za više nego dvostruko. Engleski mediji lansirali su pravu senzaciju i tvrde kako Juventus dovodi Van Dijka i to za 180 milijuna eura.

U Torinu su uvjereni kako mogu privući najboljeg stopera i jednog od najboljih nogometaša na svijetu. Nizozemac bi, nadaju se, mogao biti spreman na novi izazov, posebno ako ove godine osvoji naslov prvaka Engleske, a bilo bi pravo čudo da u tome ne uspije. Liverpool ima 73 osvojena boda nakon 25 odigranih kola, a prvi pratitelj Manchester City je na 51 osvojenom bodu.

Juve se nada da će Nizozemac nakon ovog trofeja htjeti nove izazove i spremni su ga ponovno napraviti najskupljim braničem u povijesti. Tu titulu držao je dok Matthijs de Ligt nije došao iz Ajaxa u Juventus za 85,5 milijuna eura, a kada se spoje će činiti jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu. Izvor blizak Liverpoolu tvrdi kako je sve jako blizu realizaciji.

'Juve se nada kako će Virgil van Dijk htjeti novi izazov iduće sezone jer već godinama igra u Engleskoj. Stara dama će igrati na tu kartu i planira poslati ogromnu ponudu idućeg ljeta', prenose engleski mediji, a i sami Van Dijk je nedavno imao znakovitu izjavu:

'Imam 28 godina i želim ispuniti sve svoje snove koje sam ikada imao. Život je jako kratak, a karijera zna biti isto kratka', rekao je Van Dijk i po mnogima najavio odlazak iz kluba. U Juventusu se nadaju i dolazak u Torino.