NE PROMAŠUJE...

Velika američka legenda odmah zasjala punim sjajem!

11.09.2015 u 11:01

Bionic
Reading

Aktualni NFL prvaci New England Patriotsi svladali su Pittsburgh Steelerse 28-21 u prvoj utakmici nove sezone odigranoj u noći s četvrtka na petak na stadionu Gillette u Foxboroughu, predgrađu Bostona, a briljirao je 38-godišnji 'quarterback' Patriotsa Tom Brady

Bradyju je tek prije tjedan dana saznao da će uopće moći zaigrati u ovom dvoboju, nakon što mu je sud ukinuo suspenziju od četiri utakmice, izrečenu od strane NFL-a, zbog navodne umiješanosti u takozvanu aferu 'Deflategate'. Brady je protiv Steelersa imao četiri dodavanja za 'touchdown' i osvojio ukupno 288 jarda.

'Bila je prilično posebna večer i bio sam uzbuđen. Cijela momčad je bila uzbuđena. Sretan sam što sam imao priliku izaći na teren i igrati. Momčad je iskoristila priliku, ostvarila vrijednu pobjedu i odigrala čvrstu utakmicu,' rekao je Brady koji je usput uspio postaviti novi rekord svoje momčadi, kad je u jednom nizu imao 19 točnih dodavanja.


'Bila je to njegova nevjerojatna izvedba,' prokomentirao je Rob Gronkowski, druga velika zvijezda Patriotsa, koji je u pobjedu ugradio tri 'touchdowna'.

'On je naš vođa. Velik je igrač s kojim je zabavno igrati,' dodao je Gronkowski.

U nedjelju je na rasporedu 13 utakmica 1. kola nove sezone NFL-a, a posljednje dvije bit će odigrane u ponedjeljak.