Ruska nogometna liga

Vedran Ćorluka i njegov Lokomotiv upisali pobjedu; Silvije Begić i Filip Uremović poraženi od Spartaka

20.09.2020 u 20:29

Bionic
Reading

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Lokomotiv iz Moskve u 1:0 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Tambova u 8. kolu ruskog prvenstva

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Lokomotiv iz Moskve u 1:0 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Tambova u 8. kolu ruskog prvenstva.

Lokomotiv je tom pobjedom skočio na šesto mjesto s 12 bodova, pet više od 13. Tambova.

Novi 'vatreni' Filip Uremović u domaćem je 0:2 (0:2) porazu Rubina iz Kazana od Spartaka iz Moskve igrao od 53. minute, dok je Silvije Begić igrao čitav susret za Rubin koji je sada sedmi s 11 bodova, šest manje od Spartaka koji se izjednačio sa Zenitom na vrhu.

Ranije u nedjelju je Kristijan Bistrović bio strijelac jedinog pogotka u 1:0 (0:0) gostujućoj pobjedi moskovskog CSKA protiv Ufe. Bistrović je u 64. minuti snažnim udarcem s 12 metara pogodio sam gornji desni kut suparničkog gola. Ovo je prvi ovosezonski pogodak 22-godišnjeg Koprivničanina u prvenstvu, a postigao ga je samo tri minute po ulasku u igru.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao je čitav susret za CSKA koji je sada treći na ljestvici sa 16 bodova. Ufa je 14. s pet bodova.