zna se tko je šef

Franka Batelić pokazala sinčića: 'S tobom je život muzika, ipak si dirigent ovog orkestra'

  • Autor: G.R.
  • Zadnja izmjena 19.09.2020 20:24
  • Objavljeno 19.09.2020 u 20:24
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Franka Batelić/Instagram

Trenuci uz sinčića koji je napunio devet mjeseci, za Franku Batelić su neprocjenjivi, a s malenim Viktorom dane još uvijek provodi uz more. Da je uz malenog nasljednika obitelji Ćorluka život muzika, slavna mama ne krije te šaljivo priznaje da sin pjeva u svim durovima i molovima, ovisno o raspoloženju

Franka se na svom Instagram profilu pohvalila novom fotografijom na kojoj sa sinčićem uživa na plaži uz valove i buru. Maleni crnokosi dječak igra se na žalima, a Franka priznaje da je uz njega život muzika, ali i da maleni dirigira njihovim životima.

'Bura, ti i ja. S tobom je život muzika. Svih dur-ova i mol-ova, doduše. Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra', citirala je stih svoje pjesme 'S tobom' i našalila se Franka koju poput svim mama muče slatke brige i neprospavane noći.

Zgodna Istrijanka u svojim objavama ponekad progovori i o novoj životnoj ulozi koja ju je potpuno promijenila.

'Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh (6 mjeseci trudna).. Kada sam mislila da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše.

Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj.... Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš... tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti.. slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim... A sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan... ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek', napisala je nedavno Franka u jednoj od objava na društvenim mrežama.

  • +4
  • +1

Franka Batelić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Franka i nogometaš moskovskog Lokomotiva i bivši reprezentativac Vedran Ćorluka vjenčali su u srpnju 2018. godine u istarskim Balama. Zajedno su već osam godina, a u siječnju ove godine kao kruna ljubavi stigao je sin Viktor.