ENGLESKI MEDIJI

Uzbuna na Poljudu, Arsenal odmah želi Pukštasa. S novim ugovorom vrijedan je milijune

07.12.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Rokas Pukštas je sjajno krenuo u sezonu, zabio ključne golove za Hajduk u derbijima protiv Dinama u Zagrebu i Rijeke na Poljudu pa se i ozlijedio

Dok ga nije bilo Hajduk je igrao vruće-hladno, a njegovim povratkom i smjenom na klupi ustalila se forma Bijelih koji ponovo drže lidersku poziciju SuperSport HNL-a.

Mislav Karoglan je posložio kockice, Hajduk je pod njegovim kormilom prvo pobjeđivao uz dosta muke, a sada već djeluje uigrano i vrlo uvjerljivo.

Rokas Pukštas jedan je od onih igrača koji imaju ogroman doprinos u rezultatu splitskog kluba.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nedavno su Poljud pohodili skauti Arsenala ne bi li se uživo uvjerili u njegove kvalitete. Engleski mediji su pisali o interesu kojeg engleski velikan ima za Hajdukovog Amerikanca, a sada su stvari otišle dalje.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Kako piše engleski tabloid The Sun Topnici Pukštasa žele dovesti u svoje redove već u siječanjskom prijelaznom roku. Hajduk je nedavno napravio sjajan potez i produžio ugovor s Pukštasom do ljeta 2027. i na taj način sve one koji su krenuli ili će krenuti u lov na ovog nogometnog dragulja upozorili da se pripreme za visoku odštetu.

Hajduku će i nadalje trebati pregovaračkog umijeća jer cijena mladog Amerikanca može ići u nebo, a iz utakmice u utakmice će rasti. Naravno treba pratiti i tržište.

U ovom trenutku Hajdukov primarni cilj e naslov prvaka jer on će podignuti i marketinški interes za klub. a na putu do tog trofeja Pukštasove usluge bit će itekako potrebne. Uostalom nakon potpisa ugovora Rokas je prilično jasno rekao kako stoje stvari:

'Odličan je osjećaj produžiti ugovor s ovim velikim klubom. Sretan sam zbog novog ugovora, ali sada je vrijeme za nastavak s radom. Moramo se fokusirati na naše ciljeve u ovoj sezoni. Svima nam je cilj osvojiti prvenstvo i dat ćemo sve od sebe da to i učinimo.'

Osim ako Arsenal ne ponudu takvu svotu koju je nemoguće odbiti.

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.